bglinks Home

Welkom op de site van AJoure Breiboutique,

AJoure breiboutique is een winkel gespecialiseerd in garens voor brei- en home_15.jpghaakprojecten. Naast de vele soorten garens willen wij u graag adviseren over materialen en patronen voor uw werkstuk. Handwerken is een beleving van werken met mooie materialen in de kleuren die bij U passen. Het maken van een project maakt dat je blij wordt en als het dan klaar is ben je trots op je prestatie. Mocht het even niet lukken met de uitvoering kunt U altijd bij ons terecht voor hulp bij de uitvoering.  

 

home_15_2.jpgDit seizoen komen er mooie warm gekleurde garens in ons aanbod in alle gangbare naald diktes. Katoenen draden in 100% kwaliteit of combinaties met polyamide, baboo, lurex, cashmere of zijde voor al uw creatieve uitingen. De garens worden ondersteund met door de leveranciers geleverde breiboeken of via patronen op het internet. Naast de katoenen draden voor de zomer hebben we natuurlijk een zeer grote keus aan draden met 100% wol of combinaties met andere vezels.

Door de toenemende opkomst van internetsites en moderne communicatietechnieken is het voor een handwerkster mogelijk om over de hele wereld te surfen en contacten te leggen met andere garen liefhebbers.home_15_3.jpg
Weet U nog niet wat u voor een volgend project wilt maken kijk dat zeker eens op een site als: 
http://www.ravelry.com  (Engelstalig). Gebruik bij een zoekopdracht altijd kernwoorden als: breien, haken, patroon en het project wat u wilt maken als; sok, poncho, sjaal, etc.      

Verder zijn er heel veel blog’s en websites van brei en haak liefhebbers waar ook veel inspirerende ideeën worden gegeven.

Op onze webpagina hebben wij tabbladenhoem_15_4.jpg aangemaakt voor Breien/haken , borduren en evenementen/cursussen.  
Op het tabblad breien worden alle merken en de door ons gevoerde garens benoemd. Ook kunt u bij de diverse leveranciers direct door klikken naar hun website, en de garens bekijken met de bijbehorende kleurschema’s.

Ook kunt U een kijkje nemen in de door de leveranciers geleverde patroonboeken. 

Op het tabblad borduren kunt U zien welke trends er zijn op dit gebied. home_15_5.jpg

Verder hebben wij basis benodigdheden op fournituren gebied. Dus heeft u knopen, naaigaren of ritsen nodig dan kunt u hiervoor  ook even bij ons langs komen.

Het tabblad evenementen/cursus geeft een overzicht van alle activiteiten in de winkel of waar wij op beurzen staan. Neem dus even de tijd om alle onderdelen door te lezen.

 

 

Facebook
Onze facebook pagina ajoure geeft alle actuele nieuwtjes.

Nieuwe garens / boeken en wetenswaardigheden worden hier toegelicht. Ook evenementen waar wij aan deelnemen worden hier aangekondigd.  

Vragen kunt U hier ook stellen. 
www.facebook.com/Ajoure

Graag tot ziens bij
Breiboutique A Joure. 

   
bg_rechts
Webdesign Dijkstra Automatisering