bglinks Home

Welkom op de site van A Joure Breiboutique,

 

Welkom op de site van AJoure Breiboutique,

AJoure breiboutique is een winkel gespecialiseerd in garens voor brei- en haakprojecten. Naast de vele soorten garens willen wij u graag adviseren over materialen en patronen voor uw werkstuk. Handwerken is een beleving van werken met mooie materialen in de kleuren die bij U passen. Het maken van een project maakt dat je blij wordt en als het dan klaar is ben je trots op je prestatie.  Mocht het even niet lukken met de uitvoering kunt U altijd bij ons terecht voor hulp bij de uitvoering.

Dit seizoen komen er mooie warm gekleurde garens in ons aanbod in alle gangbare naald diktes. Naast draden in uni kleuren zijn er tweed-, kleurverloop-, gemêleerde- en fantasiedraden.  Trends zijn zeker de glitterdraden en 100% natuurlijke garens. Volop keuze uit garens in de dikten 7 en 10 mm maken dat ook een beginnende handwerkster met weinig inspanning iets leuks kan maken. Alle garens worden ondersteund met door de leveranciers geleverde breiboeken of via patronen op het internet.

Door de toenemende opkomst van internetsites en moderne communicatietechnieken is het voor een handwerkster mogelijk om over de hele wereld te surfen en contacten te leggen met andere garen liefhebbers.
Weet U nog niet wat u voor een volgend project wilt maken kijk dat zeker eens op  een site als: www.ravelry.com (Engelstalig). Gebruik bij zoekopdracht altijd kernwoorden als: breien, haken, patroon en het project wat u wilt maken als; sok, poncho, sjaal, etc.

Op onze webpagina hebben wij tabbladen aangemaakt voor Breien/haken , borduren en evenementen/cursussen. 
Op het tabblad breien worden alle merken en de door ons gevoerde garens
benoemd. Ook kunt u bij de diverse leveranciers direct door klokken naar hun website, met de bijbehorende kleurschema’s. Ook kunt U een kijkje nemen in de door de leveranciers geleverde patroonboeken.
Op het tabblad borduren kunt U zien welke trends er zijn op dit gebied. Het tabblad evenementen/cursus geeft een overzicht van alle activiteiten in de winkel of waar wij op beurzen staan.  Neem dus even de tijd om alle onderdelen door te lezen.

Facebook
Onze facebook pagina ajoure geeft alle actuele nieuwtjes. Nieuwe garens / boeken en wetenswaardigheden worden hier toegelicht. Ook evenementen waar wij aan deelnemen worden hier aangekondigd.  Vragen kunt U hier ook stellen.
https://www.facebook.com/Ajoure

 

5 jaar Ajoure breiboutique
In september 2014 bestaat de winkel 5 jaar. Dus een klein feestje. Op woensdag 24 september krijgt iedere klant bij aankoop in de winkel  een verrassing. De gehele dag geven wij 5 % korting op alle garens.

Mocht U een specifieke vraag hebben kunt U deze altijd even; mailen, bellen of in de winkel vragen.

Een webshop hebben we niet, maar mocht U weten wat U wilt hebben, kunnen wij de bezorging bij U thuis verzorgen. Een telefoontje of een mail is voldoende om dit te regelen.
En om even te weten: Parkeren kun je direct bij de winkel en is gratis. 

Dus tot gauw in de winkel in het altijd gezellige Joure gelegen in het hart van Friesland voor een nieuw creatief seizoen. 

Graag tot ziens bij
Breiboutique A Joure. 

   
bg_rechts
Webdesign Dijkstra Automatisering