bglinks Home

Campagne_Plastic_Tas_Banner_468x60.gif

Welkom op de site van A Joure Breiboutique,

Centraal in Friesland en gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A7 en A6 vindt U onze wolwinkel.

no_1.jpgA Joure breiboutique is een winkel
gespecialiseerd in garens voor breien en haken. Naast de vele soorten garens willen wij u graag adviseren over materialen en patronen voor uw werkstuk. Ook voor borduren kunt U bij ons terecht. Handwerken is een passie van werken met mooie materialen in de kleuren die bij U passen. Het maken van een project maakt dat je blij wordt. Als het werkstuk dan klaar is ben je trots op je prestatie. Mocht het even niet lukken met de uitvoering kunt U altijd bij ons terecht voor hulp. 

 

no_2.jpgDit seizoen kan het hele kleurenpalet gebruikt worden. Naturel garens in 100% wol kwaliteit of in een combinatie van wol met andere natuurlijke producten. Wilt U garens in een combinatie met kunststof vezel dan is dit ook in een ruime keuze bij ons te vinden. Kleurverloop garens, gemêleerd tweed, onregelmatig, fluffy en andere kleur accenten zijn allemaal mogelijk. Garens vanaf de dikte 2,0 mm tot en met 25 mm zijn in ons assortiment te vinden.

Door de toenemende opkomst van internetsites en moderne communicatietechnieken is het voor een handwerkster mogelijk om over de hele wereld te surfen en contacten te leggen met andere garen liefhebbers.
no_4.jpg Weet U nog niet wat u voor een volgend project wilt maken kijk dat zeker eens op een site als: http://www.ravelry.com  (Engelstalig). Gebruik bij een zoekopdracht altijd kernwoorden als: breien, haken, patroon en het project wat u wilt maken als; sok, poncho, sjaal, etc.      

Verder zijn er heel veel blog’s en websites van brei en haak liefhebbers waar ook veel inspirerende ideeën worden gegeven.

Opno_3.jpg onze webpagina hebben wij tabbladen aangemaakt voor Breien/haken, borduren en evenementen/cursussen. 
Op het tabblad breien worden alle merken en de door ons gevoerde garens benoemd. Ook kunt u bij de diverse leveranciers direct door klikken naar hun website, en de garens bekijken met de bijbehorende kleurschema’s. 

Katoen in zeker 125 kleuren.

Op het tabblad borduren kunt U zien welke trends er zijn op dit gebied. 

Fournituren
no_5.jpg Verder hebben wij basis benodigdheden op fournituren gebied. Dus heeft u knopen, naaigaren of ritsen nodig dan kunt u hiervoor  ook even bij ons langs komen.

Het tabblad evenementen/cursus geeft een overzicht van alle activiteiten in de winkel of waar wij op beurzen staan. Neem dus even de tijd om alle onderdelen door te lezen.

 

Facebook
Onze facebook pagina ajoure geeft alle actuele nieuwtjes.

Nieuwe garens / boeken en wetenswaardigheden worden hier toegelicht. Ook evenementen waar wij aan deelnemen worden hier aangekondigd.  

Vragen kunt U hier ook stellen. 
www.facebook.com/Ajoure

Graag tot ziens bij
Breiboutique A Joure. 

   
bg_rechts
Webdesign Dijkstra Automatisering